סדנאות והרצאות

מתכונים להכנת מזון בריא
[ חזרה ]

perot

חטיפי פירות יבשים שקדים וצ'יה

חטיפי פירות יבשים שקדים וצ'יה כשמתחשק משהו מתוק ובריא לנשנש

 

מצרכים

1.1/3 כוסות שקדים

2/3 כוס מישמשים מיובשים אורגניים

2/3 כוס פתיתי קוקוס

1/2 כפית מלח ים אטלנטי

2/3 כוס גוז'י בריס או צימוקים

1/4 כוס זרעי צ'יאה

6 כפות דבש או אגבה

 

אופן ההכנה

מחממים את התנור ל-150 מעלות צלסיוס.

גורסים את השקדים במעבד מזון בתנועות PULSE. מוסיפים את המישמש וממשיכים לקצוץ עד לקבלת חתיכות גסות. מוסיפים את הקוקוס, המלח, גוז'י בריס והצ'יה ומעבדים בתנועות PULSE עד שכל המרכיבים מתמזגים יפה. יוצקים על התערובת את הדבש או האגבה ומערבבים ביחד בזהירות (לא יותר מידי).

מורחים את התערובת לתבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה או פרגמנט וצרים צורת מלבן דחוס בגובה של כ-2 ס"מ. אופים בתנור בחום בינוני 30-40 דקות. חותכים לריבועים בתוך התבנית, ומניחים להצטנן לגמרי כדי שהריבועים יתקשו.

לחלופין, ניתן לייבש את החטיפים במייבש מזון בחום של 48 מעלות  במשך כעשר שעות או עד שיתייבשו.


[ חזרה ]



ניתן לקבל הדרכה לאורח חיים בריא ע"י פגישה אישית

© כל הזכויות שמורות לעדנה מינץ - המידע הניתן כאן איננו מידע רפואי ולא בא להחליף טיפול תרופתי.
יש להיוועץ ברופא לפני שמחליטים לעשות שינויים כלשהם. אין להעתיק או לשכפל תוכן מאמר זה ללא רשות.

 

עדנה מינץ, תזונה טבעית - mintzedna@gmail.com

 

________________________

________________________

סדנה בת 8 מיפגשים
לאורח חיים בריא
לחולי סרטן
ובני משפחותיהם

________________________


 
 

גלריית תמונות המלצות תזונתיות ייעוץ תזונה אישי וקבוצתי ייעוץ תזונה לאירגונים ועסקים סדנאות והרצאות מתכונים מאמרים שאלות נפוצות קישורים מומלצים

 

עדנה מינץ בפייסבוק



עיצוב