סדנאות והרצאות

מתכונים להכנת מזון בריא
[ חזרה ]

pate

פאטה אגוזים



פאטה אגוזים "מחופש" לסלמון (4 מנות)


המצרכים:


1 כוס אגוזי מלך
1/4 פלפל אדום גדול
1/2 בצל לבן קטן
1/2 גזר
1 גבעול סלרי אמריקאי
1/4 כפית מלח אטלנטי
1/2 כפית תבלין קארי

אופן ההכנה:


1.    משרים את האגוזים 3-4 שעות במים מסוננים.
2.    חותכים את הגזר, הבצל והפלפל לנתחים קטנים
3.    מסננים את האגוזים בתום ההשריה
4.    מעבירים את האגוזים המושרים ומסוננים דרך מכונת "אוסקר" או מעבד מזון ביחד עם הירקות החתוכים, אל תוך קערה
5.    מתבלים את הממרח שנתקבל במלח ובתבלין קארי.


[ חזרה ]



ניתן לקבל הדרכה לאורח חיים בריא ע"י פגישה אישית

© כל הזכויות שמורות לעדנה מינץ - המידע הניתן כאן איננו מידע רפואי ולא בא להחליף טיפול תרופתי.
יש להיוועץ ברופא לפני שמחליטים לעשות שינויים כלשהם. אין להעתיק או לשכפל תוכן מאמר זה ללא רשות.

 

עדנה מינץ, תזונה טבעית - mintzedna@gmail.com

 

________________________

________________________

סדנה בת 8 מיפגשים
לאורח חיים בריא
לחולי סרטן
ובני משפחותיהם

________________________


 
 

גלריית תמונות המלצות תזונתיות ייעוץ תזונה אישי וקבוצתי ייעוץ תזונה לאירגונים ועסקים סדנאות והרצאות מתכונים מאמרים שאלות נפוצות קישורים מומלצים

 

עדנה מינץ בפייסבוק



עיצוב