סדנאות והרצאות

מתכונים להכנת מזון בריא
[ חזרה ]

gesptsho

גספאצ'ו (מרק עגבניות קר)


זהו מרק עגבניות קר מאנדלוסיה שבספרד



המצרכים:


1.5 ק"ג עגבניות
1 פלפל אדום
1 בצל קצוץ דק
2 גבעולי סלרי עלים קצוצים
2-3 שיני שום קצוצות
1 מלפפון קצוץ

3 כפות שמן זית
מיץ וגרורת קליפה מלימון אחד
מלח, רוטב סויה
½ כפית טבסקו
עלי ריחן (בזיליקום) לקישוט

אופן הכנה:


חולטים את העגבניות למשך 30 שניות במים חמים, ואז מעבירים למים קרים (מי קרח). מורידים את קליפות העגבניה. מעבדים את 6 המצרכים הראשונים במעבד מזון ומערבבים. מוסיפים את מיץ וקליפת הלימון, שמן הזית והתבלינים. מקצצים את עלי הריחן או משאירים בשלמותם לקישוט צלחת המרק.


[ חזרה ]



ניתן לקבל הדרכה לאורח חיים בריא ע"י פגישה אישית

© כל הזכויות שמורות לעדנה מינץ - המידע הניתן כאן איננו מידע רפואי ולא בא להחליף טיפול תרופתי.
יש להיוועץ ברופא לפני שמחליטים לעשות שינויים כלשהם. אין להעתיק או לשכפל תוכן מאמר זה ללא רשות.

 

עדנה מינץ, תזונה טבעית - mintzedna@gmail.com

 

________________________

________________________

סדנה בת 8 מיפגשים
לאורח חיים בריא
לחולי סרטן
ובני משפחותיהם

________________________


 
 

גלריית תמונות המלצות תזונתיות ייעוץ תזונה אישי וקבוצתי ייעוץ תזונה לאירגונים ועסקים סדנאות והרצאות מתכונים מאמרים שאלות נפוצות קישורים מומלצים

 

עדנה מינץ בפייסבוק



עיצוב