סדנאות והרצאות

מתכונים להכנת מזון בריא
[ חזרה ]

DSCF509

ספגטי מזוקיני

מצרכים לספגטי:


2 זוקיני

קולפן ג'וליאנים/ מכשיר ספירלה ( לרכישת מכשיר הספירלה ניתן ליצור קשר עם עדנה)

 

אופן הכנה:


מקלפים את הזוקיני באמצעות הקולפן לרצועות דקות

מוסיפים את רוטב המרינארה או הפסטו (ראו בהמשך)

משהים כחצי שעה לפני ההגשה כדי שהקישוא יתרכך ויספוג את טעמי הרוטב

 

רטבים לספגטי:


רוטב פסטו:

טוחנים יחד במעבד מזון 2 כפות צנוברים או אגוזי מלך, 6 כפות שמן זית, 3 שיני שום, 10-12 עלי בזיליקום (או יותר לפי הטעם), קומץ מלח. אם התערובת סמיכה מידי מוסיפים מעט מים פושרים.

או

רוטב מרינארה ללא בישול:

1 פלפל אדום

3 עגבניות טריות

4 עגבניות מיובשות שרויות ב 1/2 כוס מים חמים

2 כפות שמן זית

12 כפית אורגנו

1/2 כפית בזיליקום

אופן הכנה:

טוחנים את כל המצרכים יחדיו בממחה


[ חזרה ]



ניתן לקבל הדרכה לאורח חיים בריא ע"י פגישה אישית

© כל הזכויות שמורות לעדנה מינץ - המידע הניתן כאן איננו מידע רפואי ולא בא להחליף טיפול תרופתי.
יש להיוועץ ברופא לפני שמחליטים לעשות שינויים כלשהם. אין להעתיק או לשכפל תוכן מאמר זה ללא רשות.

 

עדנה מינץ, תזונה טבעית - mintzedna@gmail.com

 

________________________

________________________

סדנה בת 8 מיפגשים
לאורח חיים בריא
לחולי סרטן
ובני משפחותיהם

________________________


 
 

גלריית תמונות המלצות תזונתיות ייעוץ תזונה אישי וקבוצתי ייעוץ תזונה לאירגונים ועסקים סדנאות והרצאות מתכונים מאמרים שאלות נפוצות קישורים מומלצים

 

עדנה מינץ בפייסבוק



עיצוב