סדנאות והרצאות

מתכונים להכנת מזון בריא

פרסומים עדנה מינץ מן העיתונות

מאמרים ברשת האינטרנט - לחצו לקישור


 

מאמר במגזין YNET

  לחץ למתכון בנענע 10  
עדנה מינץ מייסדת מצפה אלומות   עדנה מינץ מייסדת מצפה אלומות   עדנה מינץ מייסדת מצפה אלומות  
ההיענות הגדולה לסדנאות הבישול הטבעוני בהנחיית עדנה מינץ, תזונאית קלינית הוליסטית בתל-אביב, משקפת את הפתיחות שנוצרה אצל הישראלים בשנים האחרונות ביחס לעולם המזון הטבעוני...  
מהי דיאטת ה-Raw Food ואילו מחלות מרפאה
נלחמים בהשמנה, בסוכרת או ביתר לחץ דם? סובלים מבעיות בעיכול או מכאבי ראש? תזונת הרואו פוד, במסגרתה אוכלים אך ורק מזונות מהצומח, יכולה לסייע לכם להפסיק עם התרופות - ולהגיע לבריאות טובה יותר. עדנה מינץ מסבירה איך תעשו זאת
מהי דיאטת ה-Raw Food ואילו מחלות מרפאה נלחמים בהשמנה, בסוכרת או ביתר לחץ דם? סובלים מבעיות בעיכול או מכאבי ראש? תזונת הרואו פוד, במסגרתה אוכלים אך ורק מזונות מהצומח, יכולה לסייע לכם להפסיק עם התרופות - ולהגיע לבריאות טובה יותר. עדנה מינץ מסבירה איך תעשו זאת
  קציצות אלו שמזכירות במראה שלהן את המנה הפופולרית עם הגזר. פאטה אגוזים עם שקדים, גרעיני חמניה ועשבי תיבול  

מאמר בפורטל בריאות ויופי

 

מאמר במגזין מוטקה

 

מאמר במגזין YNET

 
עדנה מינץ מייסדת מצפה אלומות   עדנה מינץ מייסדת מצפה אלומות   עדנה מינץ מייסדת מצפה אלומות  
דיאטת Raw Food מבוססת על צריכת מזון חי שאינו מבושל ואינו מכיל מרכיבים מן החי. מייסת השיטה, ד"ר אן ויגמור, גורסת כי הקפדה על תזונה טבעית בשילוב עם עבודה מנטלית לא רק משפרת את הבריאות, אלא בעלת סגולות ריפוי אמיתיות. עדנה מינץ מספרת על השיטה שסחפה את ארה"ב   עדנה מינץ, תזונאית קלינית טבעית, מומחית לבישול בריא מטעם בית הספר לבישול Living Light בקליפורניה ומייסדת חוות הבריאות "מצפה אלומות", גורסת שמזון שחומם בטמפרטורה של מעל 48 מעלות צלזיוס מאבד את ערכו התזונתי.   טלי חרותי-סובר לא האמינה שזה קורה לה. חובבת הסטייקים והחיים הטובים נאלצה, במשך שלושה ימים להתנזר ממעדנות החיים ולהתרכז בירקות, מיץ עשב חיטה וכל דבר אחר שלא עבר תהליך חימום או בישול. על התורה של עדנה מינץ, שייבאו לארץ את שיטת אן ויגמור  
           

     
עדנה מינץ מייסדת מצפה אלומות   עדנה מינץ מייסדת מצפה אלומות   עדנה מינץ מייסדת מצפה אלומות  
אני מאוד אוהבת סדנאות בישול. רגע, תנו לי לנסח זאת שוב. אני מאוד אוהבת סדנאות הקשורות לאוכל. ולמה אני מתקנת את עצמי, כי בסדנה האחרונה שהייתי, אומנם חתכנו, קצצנו וערבבנו אך לא בישלנו. סדנת מזון Raw Food  ומזון טבעוני שהוזמנתי אליה נערכה בהדרכתה של עדנה מינץ, לרגל השקת פעילותה בת"א.     עדנה מינץ תזונאית קלינית טבעית, יועצת בתזונה, מדריכה מוסמכת של שיטת אן ויגמור מטעם מכון היפוקרטס ובוגרת בית ספר לשפים בשיטת Raw Food בקליפורניה מספקת לנו לקראת הפסח מתכון לסלט מפתיע, קליל, בריא וטעים.  
           
   

 

עדנה מינץ מייסדת מצפה אלומות

 

עדנה מינץ מייסדת מצפה אלומות

 

עדנה מינץ מייסדת מצפה אלומות

 
  בהמשך לאופנות המטבח המלוקולרי, הצמחוני, הטבעוני והאסייתי, עתה מגיעה לארץ אופנת האוכל הנא, הנקראת גם Raw Food. אביב ויצמן התנסתה באוכל שמעולם לא פגש מחבת...
הטענה המרכזית התומכת באכילת מזון נא, מעלה כי מרכיבי המזון, ובראשם האנזימים, נהרסים בחום הגבוה מ-48 מעלות

  מזון "נא", המכונה גם  Raw Food או מזון בראשית, מבוסס על מזון צמחי שאיננו מעובד, מבושל, מחומם או אפוי מעל טמפרטורה של 48 מעלות. על פי השיטה, כל מזון כאשר הוא נא, לא מבושל או מעובד, מכיל מרכיבים חשובים, כגון: אנזימים, ויטמינים, מינרלים ואנטי אוקסידנטיים, התורמים לבריאותנו ומסייעים בקידום תהליכים פיזיולוגיים שונים בגוף.  
           
   

 
לאור ההצלחה הגדולה של הסדנאות הראשונות נפתחת בתל-אביב סדנא נוספת של הכנת מזון בריא ו-RAW FOOD  במטבח הפרטי של עדנה.
לסדנא להכנת מזון בריא ו-RAW FOOD ולהיכרות עם האפשרות לניקוי גוף מרעלים בדרך פשוטה ומעשית.
  במקום לסמוך על תרופות, עדיף לשנות את הרגלי התזונה. מאילו מוצרים צריך להיפטר, למה טוב לשתות שייקים ירוקים ועד איזו טמפרטורה מומלץ לבשל? מומחית בתזונה טבעית ממליצה לעבור לשיטת הרוו פוד שטובה לעודף משקל ולבריאות הגוף.   לפעמים קל לשכוח שהמזון שאנחנו אוכלים הוא לא רק אוסף מקרי של מרכיבים שהתחברו להם במקרה על הצלחת שלנו, אלא לכל מרכיב במאכל יש תכונות משלו, בריאותיות ואחרות, שיכולות לסייע לנו.
בדיוק את הנקודה הזו רצו להזכיר לנו רומי וחוכמה ועדנה מינץ, בסדנת הבישול שהעבירו יחד בכנס אוכלים בריא האחרון.
 

מאמר במגזין YNET

         
עדנה מינץ מייסדת מצפה אלומות          
בשר ופירה - ממש לא: צירופי המזון הבריאים ביותרמתי לאכול פירות, האם ירקות מתאימים לכל ארוחה והאם אי אפשר לסיים ארוחה ללא קינוח מתוק? תזונאית ממליצה על צירופי המזון הבריאים ביותר - ועל הצירופים שמהם כדאי להימנע
         
           
makor1 עדנה מינץ היא הכוהנת הגדולה של שיטת Raw Food בישראל...
mispaha צרת הצרבת - איזה מאכלים לצרוך בתקופת ההריון
Rak_briot איך להקל על הצרבת במהלך ההריון
marivjpg תחזוקה עצמית - עדנה מניץ

תזונאית הוליסטית בענף התזונה שמסתכל על הגוף והנפש כיחידה אחת
leish

סוד הלגימה הירוקה
לגימת מיץ עשב חיטה - מוצדק או גימיק חולף?

sidan

טיפים חשובים בנושא הסידן בגופנו




| עדנה מינץ || תזונה טבעית || Raw Food |



ניתן לקבל הדרכה לאורח חיים בריא ע"י פגישה אישית

© כל הזכויות שמורות לעדנה מינץ - המידע הניתן כאן איננו מידע רפואי ולא בא להחליף טיפול תרופתי.
יש להיוועץ ברופא לפני שמחליטים לעשות שינויים כלשהם. אין להעתיק או לשכפל תוכן מאמר זה ללא רשות.

 

עדנה מינץ, תזונה טבעית - mintzedna@gmail.com

 

________________________

________________________

סדנה בת 8 מיפגשים
לאורח חיים בריא
לחולי סרטן
ובני משפחותיהם

________________________


 
 

גלריית תמונות המלצות תזונתיות ייעוץ תזונה אישי וקבוצתי ייעוץ תזונה לאירגונים ועסקים סדנאות והרצאות מתכונים מאמרים שאלות נפוצות קישורים מומלצים

 

עדנה מינץ בפייסבוק



עיצוב